Als het gaat om de nieuwe Dodge Ram van de unieke styling van de nieuwe Dodge Ram 1500 is de onbetwiste leider van de Ram-handtas-pack.

Die voortvloeien uit de stijlvol eenvoudig, maar functioneel interieur van het voertuig, de nieuwe Dodge Ram 1500 is de ware definitie van een effici├źnt werkpaard. Vandaag is de nieuwe Dodge Ram line-up is voorzien van vijf verschillende modellen, die allemaal leveren de kracht die u nodig hebt om uw werk met stijl. Als het gaat recht naar beneden om het te, de nieuwe Dodge Ram 1500 is de prijs voor RAM-voertuigen.

Als het gaat om prestaties, de nieuwe Dodge Ram 1500 wordt geleverd met vijf verschillende prestatie-pakketten. Drie van deze pakketten zijn gericht op de eigenaar van de vrachtwagen die behoefte heeft aan een top prestatie met zijn Dodge Ram. De Streetlow Pwr Booster voor het installeren van een low-profile, luchtgekoelde motor in de vrachtwagen van de transmissie en biedt een hoge demping, real-time respons op de gashendel. De Motor Boost systeem levert Dodge Ram eigenaren met de stroom die ze nodig hebben om te rijden met meer vermogen leveren 5.7 lHi V8-motor die is zeker sterk en behendig. De Ram Air Intake systeem en Ram-geheugen Quick-retech systeem brengen de ruis onder controle met geluid management technologie minimaliseert ongewenste opmerkingen. Eindelijk, de nieuwe Dodge Ram 1500 is voorzien van de all-nieuwe Duurzame Electronic Brake-force Distribution (DEG) en Multi-cell Aluminium Stalen Wielen die zijn standaard op alle modellen.

Samen met al deze power upgrades, de nieuwe Dodge Ram 1500 wordt geleverd met tal van extra ‘ s die zeker zal u ongetwijfeld verrassen. De nieuwe Dodge Ram 1500 is standaard uitgerust met voor-en achterbumper, een twee-deurs inklapbare hardtop, voor-en achterbank kits, voor en achter lading dozen, een twee-deurs hardtop met cargo-netten, een stof deflector en voor-en achterbumper met projector mistlampen. Er zijn ook tal van optionele accessoires beschikbaar voor de truck, inclusief Dodge Ram Spiegels die zijn voorzien van LED technologie voor een duidelijker beeld. Er is zelfs een Ram Pro Concept biedt een acht-stappen dimmer met een echte sleutel voor een veiliger plek. Vergeet niet om te controleren de Ram Power Steering-systeem dat de functies Power Lift Control in te schakelen voor uw truck aan de macht zelf in elke situatie.

Als u wilt uw Dodge Ram 1500 koop bij u in de buurt, is het zeer belangrijk om te weten wat u zoekt. U kunt beginnen door te zoeken naar gebruikte vrachtwagens of auto ‘ s in uw omgeving, of u kunt bladeren door honderden stock aanbiedingen online. Veel websites kunt u beperken de voertuigen die u interesseren door te kiezen uit een lijst van opties. Nadat u zich heeft versmald uw lijst, zorg ervoor dat een bezoek aan de plaatselijke dealers en zien of ze dragen het model waarin u ge├»nteresseerd bent.

Een van de grootste voordelen van de nieuwe 1500 komt van de robuuste exterieur design. Het bestand is tegen alles wat de natuur wil gooien op het zorgt u ervoor dat uw voertuig zal duren voor vele jaren te komen. Dit is vooral waar sinds de body is gemaakt van duurzaam aluminium frame en is versterkt met stalen side skirts, voor-en achterbumper, en voor-en achterbumper beschermers. Het exterieur design van de nieuwe Dodge Ram 1500 maakt het perfect voor degenen die graag om te rijden met hun zware vrachtwagens.

Als je kijkt naar alle van de functies die beschikbaar zijn op de nieuwe Dodge Ram 1500, het is gemakkelijk te zien waarom het is een van de meest populaire keuzes in pick-up trucks van vandaag. De truck beschikt over tal van functies, waaronder grote benzineverbruik, een ruige rij-ervaring, een betrouwbare werking, laag gewicht, en boven het gemiddelde van de totale duurzaamheid. De totale lengte van het voertuig is 38 meter, zes meter breed, en de hoogte van 7,5 meter met de hoge van het bed. Het gewicht van de vrachtwagen is alleen 3,900 ponden, die valt tussen de middelgrote vrachtwagens bovenstaande en de luxe sedans.

Meer informatie: https://www.vanleersum.nl/lease/