Lamy Vulpennen

De Lamy vulpen is een favoriete schrijvers en kunstenaars meer dan dertig jaar. Het is een klassieke en een die je zal vinden gewaardeerd door vele verzamelaars. Wanneer u overweegt de aankoop van een Lamy, het is belangrijk om te begrijpen wat maakt dit product zo bijzonder. Het ontwerp is een perfecte mix van kwaliteit en de eenvoud, waardoor het een tijdloze keuze voor het schrijven van liefhebbers en kunstenaars. U kunt een verscheidenheid aan afwerkingen te passen naar uw smaak, van geborsteld chroom, zilver, en meer.

De Lamy vulpen heeft een uniek ontwerp dat een combinatie is van zowel de esthetische en functies in één pen. De pen is gemaakt van double-anode aluminium met goud of zilver metaal accenten aan de boven-en de onderkant van het vat. Het vat is gestempeld subtiel met “LAMY,” en twee kleine inkt windows verschijnen aan weerszijden. De grip is zwart, doorschijnend en zeer comfortabel.

Het heeft een piston-mechanisme voor de punt. Dit ontwerp zorgt voor een zeer soepele en nauwkeurige schrijfervaring. De patroon van deze pen heeft een uniek type penpunt, een pen waarvoor geen converter nodig is. Dit zorgt voor een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit, evenals een grotere mate van betrouwbaarheid en een langere levensduur van de cartridge. De Lamy bevat ook een converter die compatibel is met de meeste cartridges. De penpunt en de converter worden apart verkocht.

De Lamy is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, waaronder blauw, groen, paars en rood. Er is ook een verscheidenheid aan afwerkingen om uit te kiezen, met inbegrip van geborsteld chroom, goud en zilver. U vindt de Lamy vulpen bij de meeste online retailers en speciaalzaken. U vindt er ook een aantal fantastische aanbiedingen op een aantal online veiling sites, als goed.

Een aantal van de beste functies van de Lamy vulpennen zijn de mogelijkheid om te schrijven in verschillende diepte, een glad gesmeerd punt, en een grote, goed-en kleinbedrijf lichaam. De solide structuur en gemakkelijk vast te houden maken ze zeer handig om te gebruiken. Dit is ook een vulpen die u zal toestaan om overal mee naar toe nemen, of u nu op een vliegtuig nemen van een road trip, of gewoon op een fiets rijden. Sinds de body zo licht is, het zal niet interfereren met andere instrumenten, zoals pennen of potloden.

De Lamy vulpennen is een prachtig kunstwerk dat een perfect cadeau. Ze zijn geweldig gesprek stukken, maar ook, en ze maken een prachtige aanvulling voor elk huis of kantoor. Ze zijn niet alleen populair bij schrijvers, maar ook met artiesten, waaronder tekenaars en schilders. Als u op zoek bent naar een ideaal cadeau zijn, overweeg dan een Lamy.

MyLovelyNotebook