Yearn Finance is een toonaangevend online portaal voor gedecentraliseerde financiering en het in de volksmond FI-token is nu een van de meest waardevolle tokens die er zijn. Als u niet bekend bent met Yiami Cash, is het een digitale betaling die vergelijkbaar is met PayPal of Google Checkout.

U kunt uw creditcard of debetkaart gebruiken om aankopen te doen, waardoor u direct toegang heeft tot het geld op uw account. Yearn gebruikt zijn eigen betalingsverwerker genaamd Yebo, die transacties en betalingen afhandelt voor zijn miljoenen klanten over de hele wereld.

Een van de beste dingen van Yearn is dat je geen makelaar nodig hebt om jaarfinanciering te kopen, maar als je dat doet, krijg je een gratis account aangeboden waarmee je dit nieuwe concept kunt proberen. Als u geen tijd heeft om een traditioneel account te openen, kunt u gewoon het gratis account gebruiken totdat u zich klaar voelt om de stap te zetten.

Het handelsplatform van Yebo biedt zelfs een tutorial, zodat u een idee krijgt van hoe deze markt werkt.

De eenvoud van het systeem maakt deel uit van wat het zo aantrekkelijk maakt voor gebruikers. Andere geweldige functies zijn onder meer een hoge mate van privacy en flexibiliteit.

In tegenstelling tot andere makelaars hoeft u met Yearn Finance niets te storten om in de gedecentraliseerde economie te handelen. In plaats daarvan kunt u handelen via de beste storting / stortingsratio, wat betekent dat u het beste rendement kunt behalen door ervoor te kiezen om kleine hoeveelheden van uw geld op uw rekening te storten.

In tegenstelling tot andere makelaars hoeft u niet van valuta te wisselen wanneer u besluit om jaarfinanciering te kopen. Een ander voordeel is dat u geen software naar uw computer hoeft te downloaden om het platform te gebruiken.

Krijg meer informatie hier
https://www.bitcoinmeester.nl