Dutch Bistro is een uniek Nederlands tuinras met zowel schoonheid als bruikbaarheid en wordt een internationaal erkende onderneming. De tuin is gelegen in het centrum van Rotterdam, in het hart van de toeristische wijk van Amsterdam. Tuinman Delft Bistro ligt midden in de prachtige bloementuinen in de stad.

De tuinen zijn aangelegd in een traditionele rustieke stijl. Deze stijl is zichtbaar in de tuinen, te beginnen met de prachtig bewerkte stenen paden. Deze leiden tot de vele verschillende bloemen, kruiden, fruitbomen en moestuinen, elk met een eigen uniek ontwerp. Veel van de planten worden uit Nederland geïmporteerd en hierheen gebracht om over de hele wereld in tuinen te worden geplant. Daarnaast zijn de tuinen ontworpen met het oog op duurzaamheid, waarbij zoveel mogelijk biologische, duurzame producten zijn gebruikt.

Groenten en fruit worden biologisch geteeld. Er worden nooit pesticiden of kunstmest gebruikt. In feite zijn er geen mensen of dieren betrokken bij het grootbrengen van het voedsel voor consumptie! Dieren zijn zelden zelf in de tuinen toegestaan, omdat ze de neiging hebben om de zaden op te graven en de planten zelf op te eten, waardoor ze vaak zwaar worden beschadigd. Jaarlijks worden vogels echter uitgenodigd om in de tuin nectar te eten.

Een van de grootste projecten binnen Gardener Delfts Bistro is hun Bistro Centre, waar het Bistro Café en het Garden Restaurant zijn gevestigd. Het café biedt bezoekers een gratis proeverij van lokale en geïmporteerde gerechten, evenals koffie, thee, chocolade en koekjes. Het tuinrestaurant biedt bezoekers de mogelijkheid om te dineren in een tuinomgeving en te genieten van een ontspannen maaltijd temidden van bloemen en groen. Beide populaire locaties zijn belangrijke trekpleisters geworden voor het gebied en trekken veel bezoekers aan die langskomen voor een ontspannen vakantie of een romantische maaltijd.

Boumanhoveniers is een van de vele bedrijven die een verscheidenheid aan diensten aanbieden waarmee tuinen zelfvoorzienend kunnen zijn en tegelijkertijd kunnen genieten van een stijlvolle omgeving. Veel van deze bedrijven hebben tuinen in alle soorten en maten, met als doel elke tuin uniek en anders te maken dan alle andere. Ze doen dit door planten te kiezen die beter groeien onder wisselende omstandigheden, klimaten en hoogtes. Ze zullen nauw samenwerken met de klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn, dat de tuinen worden schoongemaakt en goed onderhouden, en dat de tuinen het hele jaar door goed worden onderhouden. Dit zorgt ervoor dat klanten terugkomen voor een volgend bezoek.

Gardener Delight is een ander bedrijf dat tuinen als Del Fogauw aanbiedt aan zijn vele klanten. Dit bedrijf werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat klanten helemaal tevreden zijn met de tuinen die ze kopen. Het streeft ernaar om elke klant een tuin te geven waarvan ze met trots zullen zeggen dat deze van henzelf is, met behoud van een integriteitsniveau dat onovertroffen is in de tuinwereld. Deze tuinen zijn in het begin misschien klein, maar als elke klant zijn tuin ziet uitbreiden en bloeien, is het het wachten waard.

Kijk voor meer informatie op https://www.boumanhoveniers.nl/